Последни новини


Как да изберем между бетонна настилка и плочки?

Виж още..

Здравко Биков: Индустриални суровини“ играе водеща роля в трансформацията на България към по-чиста икономика

Виж още..

Тематични вечери у дома - идеи, които ще впечатлят всеки гост

Виж още..

БОЛЯРА - ВЕСЕЛИН ДАНЧЕВ  itemprop=

БОЛЯРА - ВЕСЕЛИН ДАНЧЕВ

Пловдив, ул. Филип Македонски 9 (партер)





Фирмата има 19-годишен опит като вносител и дистрибутор на голям асортимент от суровини за хлебопроизводство и сладкарство, като хлебна мая, подобрители за брашна, миксове и премикси за здравословни видове хляб и хлебни изделия, натурални закваски, чисти ензими и ензимни препарати без ГМО за хлебарската, мелничарската и сладкарската индустрия, както и други продукти, използващи се в хранителната индустрия, като маргарини, какао, шоколади, кремове, мармалади, мазнини за пържене, използвани в сладкарството и ресторантьорския бизнес и други.

БОЛЯРА - ВЕСЕЛИН ДАНЧЕВ - отрасли:


Хляб, Тестени Изделия,

Мнения за БОЛЯРА - ВЕСЕЛИН ДАНЧЕВ


The company has no review.

Напиши мнение за БОЛЯРА - ВЕСЕЛИН ДАНЧЕВ


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Как да изберем между бетонна настилка и плочки?

Виж още..

Здравко Биков: Индустриални суровини“ играе водеща роля в трансформацията на България към по-чиста икономика

Виж още..

Тематични вечери у дома - идеи, които ще впечатлят всеки гост

Виж още..