Последни новини


Как да изберем между бетонна настилка и плочки?

Виж още..

Здравко Биков: Индустриални суровини“ играе водеща роля в трансформацията на България към по-чиста икономика

Виж още..

Тематични вечери у дома - идеи, които ще впечатлят всеки гост

Виж още..

Е Комерс ООД  itemprop=

Е Комерс ООД

Фирма Е - Комерс предлага енологични продукти /дрожди, активатори на ферментация, ензими, желатини, бентонити, танини, бистрители/, киселини, активен въглен и филтруващи вещества
1. Дрожди - FERMACTIV - Sacc. bayanus - суха, активна мая подходяща за довършване на прекъснала ферментация, както и за производство на шумящи вина - FERMAFINE - Sacc. cerevisiae - суха, активна мая подходяща за изразяване на ароматното разнообразие - FERMAFRUIT k 48 - Sacc. cerevisiae - суха, активна мая ефективна за изразяване на аромата. Ензимната и структура осигурява хидролиза на ароматните прекурсури на червени и вина розе, като запазва индивидуалния характер. С килър фактор - HP180 - Sacc. cerevisiae bayanus - суха, активна мая. Щамът е изолиран и селекциониран от мъст Chardonnay, поради ефективността му в увеличаване на различните аромати. Високо резистентен към алкохола. Подходящ в производството на бели и шумящи вина - FERMAFRUIT TY 32 - Sacc. cerevisiae - специализирана за млади, червени вина. Засилва терпеновите нотки - HP 502 - Sacc. cerevisiae bayanus - суха активна мая за червени вина за стареене с отлични ферментационни способности при високи температури. Висока алкохолна резистентност. Бавно, но регулативно ферменатционна мая, позволяваща по-ефективна екстракция на багрилна материя и танини - HP 640 - Sacc. cerevisiae cerevisiae - приложимапри различни вина. Криофилна мая подходяща за нискотемпературна ферментация. С килър фактор К2. Увеличава ароматния интензитет - HP 130 - Sacc. cerevisiae cerevisiae - суха, активна мая приложима при висококачествени млади червени вина. Продуцира отличен ароматен профил. Подпомага мало - лакитичната ферментация 2. Активатори на ферментация - Актифермент - активатор стимулиращ растежа на клетките - Актифермент + - хранителна добавка за мая - Биофермент - сложно съединение от винени дрожди и микроцелулоза, осигуряващ отцеляването на дрождените клетки и пълния и цялостен ферментационен процес - Сулфофермент - концентриран разтвор на амониев бисулфит за третиране на мъст и вино в процес на ферментация - Турбицел - активна микроцелулоза за регулиране на бистротата на мъстта 3. Ензими - Пектиназа аромакс - пектолитичен ензим предназначен за отделяне на аромат - Пектиназа CLA - поливалентенпектолитен ензим въздействащ върху пектиновото съдържание на мъстта - Пектиназа CLA + - висококонцентриран ензим осигуряващ по-голямо количество мъст, по-бързо бистрене, подобава ароматния потенциал на мъстти осигурява по-добра филтруемост - Филтратек - бистрец, пречистващ и филтриращ ензим - Пектокор - специфичен ензим за екстракция на багрилна материя 4. Желатини - Геласол ST - желатин препоръчван за червени стареещи вина - Геласол - желатин за бистрене на ликьорни и пресови вина - Геласол MF - препоръчван за избистряне на мъст и вина - Супербистрител 2000 - течен гел направен от изключително чисти желатини. Препоръчван за млади червени и бели вина - Супербистрител СДО - поливалентен течен желатин с висока плътност. Препоръчван за барза флокулация и утаяващ ефект 5. Бентонити - Бентоликуид - препарат базиран на чист активен натриев бетонит и гел на силициев окис - Бентонит на прах - активен, натурален натриев бентонит препоръчван за мъст - Гранулиран бентонит - активен, натурален натриев бентонит удобен за използване както в мъст, така и във вино - Микрокол - чист, активен, гранулиран натриев бентонит с висока чистота 100%, свободен от прахообразни частици 6. Танини - Таниклар - галотанин, предназначен за избистряне на качествени вина - Танируж - танин за стабилизиране на багрилна материя. - Танишен - дъбов танин препоръчван за подобряване на органолептичните свойства - Енологичен танин - кестенов танин за бистрене в присъствието на желатин - Таниноалкохол - галотанин с концентрация 88 - 90% предназначен за бистрене на бели вина 7. Бистрители / Стабилизатори - Силигел/Силигел специал - концентрирана водна суспензия на частици получени чрез развитие на зародиша на силициев окис - Овокларил - прахообразен яйчен албумин, протеинов бистрещ агент за качествени червени вина - Протеолак - протеинов пречистващ агент и стабилизатор с антиоксидантни свойства - Протеолак К - изключително чист, микронизиран калиев казеинат - Ихтиозол - протеинов бистрещ агент за бели и розе вина, базиран на лесноразтворим, пречистен и лиофилизиран рибен желатин - Стабивин - стабилизиращ разтвор на чиста гума арабик - Стабивин прах - прахообразна пречистена гума арабик - Стабификс - стабилизиращ разтвор на чиста гума арабик - PVPP - препарат стабилизиращ, предотвратяващ и корегиращ оксидацията на виното - Поликас - стабилизиращо съединение на базата на РVРР, микронизпран кисел казеин, кизелгур и микроцелулоза за представяне и корегиране оксидацията на вината - Естабифорт Р - поливалентен антиокислителен стабилизатор с антисептични и антитартаратни свойства - Поликристал - антиокислителен стабилизатор представящ образуването на кристални утайки - Микронизиран калиев битартарат - стабилизатор против тартаратни утайки - Ситерилил - серни анхидрирани таблетки - Разтвор сулфуроса 15 - воден разтвор на калиев бисулфит 8. Винена киселина Е - 334 - натурална L(+) - Свойства: безцветни кристали до бяла прах. Без миризма, с приятен кисел вкус, стабилна на атмосферни влияния, нехигроскопична, отлично разтворима във вода и алкохол. Киселият вкус е устойчив, подобен на този на плодовите киселини. Намира приложение в: - Сладкарска промишленост - киселият вкус увеличава аромата и подобрява органолейтичните характеристики на сладкарските изделия. Използва се за вкус на грейпфрут, лимон, касис и др., както и в комбинация с лимонена киселина. - Обработка на плодове - винената киселина се използва като подкислител и консервант в производството на сладка, желета, плодови сокове, сиропи, както и като добавка за плодови консерви като стабилизатор на витамините и багрилните материи. - Производство на безалкохолни напитки - подсилва плодовия аромат. - Сладоледи - подчертава и засилва плодовия аромат - Консервирани зеленчуци - стабилизира външния вид, цвета, вкуса, аромата и хранителните качества. - Хлебопроизводство - подобрява качествата на брашното, използва се като съставка на прахообразните маи. Добавена в комплекса от естери и мастни киселини, подобрява втасването на тестото. - Рибна индустрия - запазва свежестта на рибата, стабилизира неутралния и цвят, съдържанието на витамини и вкуса и. Неутрализира неприятната миризма и в марината действа като подкислител. - Маслопреработване - дтабилизира маслата и мазнините по време на рафиниране. Запазва съдържанието на витамини. В качеството си на антиоксидант възпрепятства гранясването на продуктите. - Фармацевтична промишленост - идеанатурален подсладител в разтворимите таблетки. Необходима в производството на антибиотици, както и в други обработващи процеси. - Козметична промишленост - широко използвана в приготвянето на натурални кремове, парфюми и други продукти. - Текстилна промишленост - в процеса на щамповане. - Строителната индустрия - винената киселина се използва като агент забавящ втвърдяването при приготвянето на мазилки, хоросани, пластични и циментови маси. 9. Желатини Предлагаме широка гама от безвредни желатини, с изключително много приложения, някой от които маркираме по-долу: - Месни продукти - Рибни продукти, миди - Витамини и аминокиселини - Полуфабрикати и сосове - Маргарини и масла с намалено съдържание на мазнини - Маслопреработване - Млечни десерти - Сладоледи - Сладкиши - Парфюми - Желета - Напитки Фармацевтика - Капсули - Покриване (микроенкапсулация) на таблетки - Хапчета Технологии - Микроенкапсулация на мастила и оцветители - Хатия - Метален елестролизис - Пластмасова полимеризация - Лепила (производство на кибрит) - Декоративни покрития 10. Минерални добавки за брашна и животински храни - Костна мазнина - Костно брашно - Костен приципитат Съществуват различни видове желатин тип А (киселинно обработен) тип В (алкално обработен) и Bloom в порядъка 50 - 300, с различна големина на частиците (от големи зърна до много фин прах). Всички те са подходящи за хранителновкусовата, фармацевтична, козметична, както и за техническо приложение. 11. Оцветители / Багрила Антоцианин - Екстракт от гроздови ципи Е163 (течен и прахообразен) с приложение в производството на: - Напитки - Храни - Сладкиши - Маслени продукти - Млечни продукти 12. Активен въглен Въгленът се активира чрез физико - химично третиране с фосфорна киселина съгласно кодекс 0.І.V. Процесът на активиране позволява да се получат изключително корьозни частици, които следователно могат да абсорбират молекули от различно естество, в зависимост от техните размери. Приложение: - Хранителновкусова промишленост - Винопроизводство - Производство на високоалкохолни напитки - Плодови сокове - Фармацевтика 13. Филтруващи вещества - Дренопор филтър "M" и "S" - прахообразни филтруващи вещества с висока абсорбционна способност - Хидропор - предварително хидратирано филтърно помощно средство за дълбочинно и обемно филтруване - Диазел - Диатомит - помощно филтруващо средство. Висококачествена инфузорна пръст (кизелгур) приложим: - бира - вина - оцет - масло, маслени продукти - плодови сокове - захар - желета - греси (вазелин) - антибиотици - химикали - фармацевтични продукти - разтворители - смазочни сведства - груба филтрация на бира, вино, сокове, масла, антибиотици, сиропи, вода за плувни басейни

Е Комерс ООД - отрасли:


Хранителни Добавки, Подправки,

Мнения за Е Комерс ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Е Комерс ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Как да изберем между бетонна настилка и плочки?

Виж още..

Здравко Биков: Индустриални суровини“ играе водеща роля в трансформацията на България към по-чиста икономика

Виж още..

Тематични вечери у дома - идеи, които ще впечатлят всеки гост

Виж още..