Историята на фирма Венеца ЕООД започва от 20.09.1995г. Тя продължава традициите в производството на сладкарски изделия, халва, локум и други производни от тях в района на гр. Ябланица.
Историята на фирма Венеца ЕООД започва от 20.09.1995г. по фирмено дело 12440/1995г. на СГС, тя продължава традициите в производството на сладкарски изделия, халва, локум и други производни от тях в района на гр. Ябланица.
Тези продукти започват производство в началото на IX век и дълго време служи за прехрана на местното население.
Фирма Венеца ЕООД провежда две реконструкции, последната която завърши тази година, и внедри нови технологични решения, и чувствително повиши качеството и обема на продукцията.
Фирмата притежава търговската марка “ЯБЛАНИЦА”, съгласно свидетелство за търговска марка № 34478/ от 03.12.1998г., което я прави единствения легитимен производител на тази търговска марка.
Притежава сертификат от ISO 9001:2000.
Всичко това ни дава възможност да поддържаме нормални търговски взаимоотношения с вериги като Билла България, Фантастико, Максима България, Хит Хипермаркет и други, освен това до този момент фирмата е реализирал експорт в Гърция, Македония, САЩ, Англия.
Сусамова халва
Технически изисквания:
Халвата се произвежда от следните суровини и материали:
1. Захар - БДС 390-79
2.Вода питейна, отговаряща на "Наредба 9 за качество на водата, предназначена за питейно-битови нужди", Д.в. бр.30/2001год.
3. Сусамов тахан /от сусамово семе - 2115-75/ТД №2/2004
4. Лимонена киселина БДС - 8142-88, Е 330
5. Екстракт от чувенови корени с относително тегло 1.05
/extractum radici saponariae officinalis/
6. Ванилия течна - № на СЕ 107, БДС 5757-80
Нуга халва
Технически изисквания:
Халвата се произвежда от следните суровини и материали:
1. Захар - БДС 390-79
2. Вода питейна, отговаряща на "Наредба 9 за качеството на водата, предназначена за питейно-битови нужди", Д.в. бр.30/2001г.
3. Пшенично нишесте по БДС 453-85
4. Лимонена киселина БДС-8142-88, Е330
5. Екстракт от чувенови корени с относително тегло 1.05
/extractum radicisaponariae officinalic/
6. Желатин - по изискванията на МНЗ
7. Ядки фъстъчени по БДС 4929-73
Фруктова халва
Технически изисквания:
Халвата се произвежда от следните суровини и материали:
1. Захар - БДС 390-79
2. Нишесте пшенично - БДС 453-85
3. Вода питейна, отговаряща на "Наредба 9 за качеството на водата, предназначена за питейно-битови нужди", Д.в. бр.30/2001 г.
4. Ядки орехови - БДС 4772-73
5. Сусамово семе - БДС 2115-85
6. Ядки фъстъчени - БДС 4929-73
7. Лимонена киселина БДС-8142-88, Е 330
8. Ванилия течна - № на СЕ107, БДС5757-80
9. Вафлени кори
Локум
Технически изисквания:
Локума се произвежда от следните суровини и материали:
1. Захар - БДС 390-79
2. Вода питейна, отговаряща на "Наредба 9 за качеството на водата, предназначена за питейно-битови нужди", Д.в. бр.30/2001 г.
3. Пшенично нишесте - БДС 453-85
4. Орехови ядки - 4772-73
5. Лимонена киселина БДС-8142-88, Е 330
6. Кокосови стърготини по ТД на производител
7. Есенции течни за хранителни цели по БДС5757-80
8. Оцветител
9. Ароматизанти - отговарящи на Наредба№ 15 - Д.в. бр.70/2002 г.
Тахан халва
Технически изисквания:
Халвата се произвежда от следните суровини и материали:
1. Захар - БДС 390-79
2. Вода питейна, отговаряща на "Наредба 9 за качеството на водата, предназначена за питейно-битови нужди", Д.в.бр.30/2001г.
3. Слънчогледов тахан /от слънчогледово семе-БДС 750-83/
4. Лимонена киселина БДС-8142-88, Е 330
5. Екстракт от чувенови корени с относително тегло 1.05
/extractum radici saponariae officinalis/
6. Ванилия течна - № на СЕ 107, БДС 5757-80
Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.
Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.
Венеца ООД, София, ул. Бигла 12, 02/ 857 71 33, 857 00 37, : 857 70 98
Изпрати запитване до Венеца ООД
Полетата означени с * са задължителни!
Скъпи клиенти и гости на BUSINESS.bg, моля изпращайте запитвания под формата на електронни писма до фирма Венеца ООД само и във връзка с услугите или продуктите, предлагани от Венеца ООД.
Изпратени от Вас рекламни или други съобщения относно предлагани от Вас или трето лице стоки или услуги до Венеца ООД ще се считат за непоискани търговски съобщения. Изпращането на такива съобщения е забранено от закона и представлява нарушение на българското законодателство както и на Условията за ползване на BUSINESS.bg.