Професионална кухня. Кухненско оборудване. Проектиране
Мониторингови програми (МП) за безопасност на храни.
Технологична документация (ТД) за производство на храни по групи.
Подготовка и подаване на всички необходими документи за регистрация на обекти за производство или за търговия с храни, в т.ч. и заведенията за хранене.
Добри производствени и хигиенни практики (ДПХП) за производство и търговия с храни.
HACCP система (система за анализ на опасностите и критични контролни точки), процедури в съответствие с нейните принципи.
Система за управление безопасността на храните (СУБХ).
Система за управление на качеството (СУК).
Разработване, внедряване и одит на ISO 22000, ISO 9001.
Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.
Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.
Коло ЕООД, София, бул. Гоце Делчев 31, 0885 990 339
Изпрати запитване до Коло ЕООД
Полетата означени с * са задължителни!
Скъпи клиенти и гости на BUSINESS.bg, моля изпращайте запитвания под формата на електронни писма до фирма Коло ЕООД само и във връзка с услугите или продуктите, предлагани от Коло ЕООД.
Изпратени от Вас рекламни или други съобщения относно предлагани от Вас или трето лице стоки или услуги до Коло ЕООД ще се считат за непоискани търговски съобщения. Изпращането на такива съобщения е забранено от закона и представлява нарушение на българското законодателство както и на Условията за ползване на BUSINESS.bg.