Институтът по криобиология и хранителни технологии е водещ в областта на: криогенните биотехнологиилиофилизираните храни, функционални биопродукти и биопрепарати
Институтът по криобиология и хранителни технологии е водещ в областта на: криогенните биотехнологиилиофилизираните храни, функционални биопродукти и биопрепарати
Институт по криобиология и хранителни технологии - отрасли:
Мнения за Институт по криобиология и хранителни технологии
The company has no review.
Напиши мнение за Институт по криобиология и хранителни технологии
Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.
Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.
Институт по криобиология и хранителни технологии, София, бул. Черни връх 53, 02/955 64 71, 868 13 63
Изпрати запитване до Институт по криобиология и хранителни технологии
Полетата означени с * са задължителни!
Скъпи клиенти и гости на BUSINESS.bg, моля изпращайте запитвания под формата на електронни писма до фирма Институт по криобиология и хранителни технологии само и във връзка с услугите или продуктите, предлагани от Институт по криобиология и хранителни технологии.
Изпратени от Вас рекламни или други съобщения относно предлагани от Вас или трето лице стоки или услуги до Институт по криобиология и хранителни технологии ще се считат за непоискани търговски съобщения. Изпращането на такива съобщения е забранено от закона и представлява нарушение на българското законодателство както и на Условията за ползване на BUSINESS.bg.
Съобщи за неточност в информацията за: Институт по криобиология и хранителни технологии