Белене
Историята на “Микроарт 7” е история за дългогодишно партньорство на основателите, история за взаимно доверие, стремеж към перфектност, лоялност и отговорност.
София
СОФИЗ – производство на колбаси и деликатеси.
Безплатна доставка на място.
Фирма “СОФИЗ” е частна фирма разполагаща със съвременна техника и европейски технологии – баварски, италиански и др. Те са съобразени със специфичния вкус и потребност на
Добрич
През далечната 1990г. фирма "Витабал" стартира производството на колбаси и деликатеси. Днес разполагаме с модерно предприятие, изградено по най-съвременни европейски изисквания и норми.
През 2004 г. създадохме марката "Балесо" - знак за качествени
Фирма ЗОРНИЦА - 90 ООД е създадена през 1990год. Фирмата предлага над 40 вида месни продукти. Качеството на влаганите суровини и материали, модерното оборудване, стриктното спазване на технологичната дисциплина и строгите правила
Стара Загора
"СВЕ - ФЛЕКС” – ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ
СВЕ - ФЛЕКС БЪЛГАРИЯ е смесено българо-шведско дружество, осъществяващо търговска и сервизна дейност в рамките на българския пазар от началото на 1995 г. Екип от млади, професионално подготвени технолози и
Сливен
ФИРМАТА Е СЪЗДАДЕНА ПРЕЗ 1994Г.
СПЕЦИАЛИЗИРАНА В ПРОИЗВОДСТВОТО НА ВАРЕНО - ПУШЕНИ ДЕЛИКАТЕСИ:
ПТИЧЕ ВАРЕНО - ПУШЕНИ: КРИЛА, ТРЪТКИ, БУТЧЕ, ФЕНЕР, ЦЕЛИ ПИЛЕТА.
СВИНСКИ ВАРЕНО - ПУШЕНИ : БУЗИ, КРАЧЕТА, РЕБРА, КОСТИ, БУТ, ВРАТ, ФИЛЕ, ГЪРДИ С КОСТ
Димитровград
Фирма ЕТ ДЕК е създадена през 1995 година. Основната дейност на фирмата е разносна търговия на месо и месни продукти. През 2003 година започва съвместна дейност с Карол Фернандез Мийт ООД, като в момента е техен Ексклузивен представител.
София
ВОДОЛЕЙ 72 ЕООД осъществява търговия с хранителни продукти:
• Пилешки разфасовки;
• Млечни продукти;
Яребична
Месокомбинат Варна АД е предприятие за месодобив и месопреработка. Ние произвеждаме широка гама от полуфабрикати , малотрайни колбаси , полутрайни варено-пушени меса и салами , трайни шпекови и луканкови салами и деликатеси от нераздробено месо.
София
ЕТ "ВАЛЕНТИН ВАСИЛИВ" фирмата е създадена през 1992 г. с цел да обедини традиционните български рецепти с нови технологии в едно малко и модерно предприятие с висококвалифициран персонал. За тези години успя да наложи производството на трайни сурово