Белене
Историята на “Микроарт 7” е история за дългогодишно партньорство на основателите, история за взаимно доверие, стремеж към перфектност, лоялност и отговорност.

София
СОФИЗ – производство на колбаси и деликатеси. Безплатна доставка на място. Фирма “СОФИЗ” е частна фирма разполагаща със съвременна техника и европейски технологии – баварски, италиански и др. Те са съобразени със специфичния вкус и потребност на

През далечната 1990г. фирма "Витабал" стартира производството на колбаси и деликатеси. Днес разполагаме с модерно предприятие, изградено по най-съвременни европейски изисквания и норми. През 2004 г. създадохме марката "Балесо" - знак за качествени

Фирма ЗОРНИЦА - 90 ООД е създадена през 1990год. Фирмата предлага над 40 вида месни продукти. Качеството на влаганите суровини и материали, модерното оборудване, стриктното спазване на технологичната дисциплина и строгите правила

Стара Загора
"СВЕ - ФЛЕКС” – ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ СВЕ - ФЛЕКС БЪЛГАРИЯ е смесено българо-шведско дружество, осъществяващо търговска и сервизна дейност в рамките на българския пазар от началото на 1995 г. Екип от млади, професионално подготвени технолози и

ФИРМАТА Е СЪЗДАДЕНА ПРЕЗ 1994Г. СПЕЦИАЛИЗИРАНА В ПРОИЗВОДСТВОТО НА ВАРЕНО - ПУШЕНИ ДЕЛИКАТЕСИ: ПТИЧЕ ВАРЕНО - ПУШЕНИ: КРИЛА, ТРЪТКИ, БУТЧЕ, ФЕНЕР, ЦЕЛИ ПИЛЕТА. СВИНСКИ ВАРЕНО - ПУШЕНИ : БУЗИ, КРАЧЕТА, РЕБРА, КОСТИ, БУТ, ВРАТ, ФИЛЕ, ГЪРДИ С КОСТ

Фирма ЕТ ДЕК е създадена през 1995 година. Основната дейност на фирмата е разносна търговия на месо и месни продукти. През 2003 година започва съвместна дейност с Карол Фернандез Мийт ООД, като в момента е техен Ексклузивен представител.

ВОДОЛЕЙ 72 ЕООД осъществява търговия с хранителни продукти: • Пилешки разфасовки; • Млечни продукти;

Месокомбинат Варна АД е предприятие за месодобив и месопреработка. Ние произвеждаме широка гама от полуфабрикати , малотрайни колбаси , полутрайни варено-пушени меса и салами , трайни шпекови и луканкови салами и деликатеси от нераздробено месо.

ЕТ "ВАЛЕНТИН ВАСИЛИВ" фирмата е създадена през 1992 г. с цел да обедини традиционните български рецепти с нови технологии в едно малко и модерно предприятие с висококвалифициран персонал. За тези години успя да наложи производството на трайни сурово

Партньори