Соколово (Област Ловеч)
Осем десетилетия фамилията Чех произвежда колбаси с много добро качество и разнообразие в асортиментите. Колбасарският занаят се предава от поколение на поколение. Първите почитатели на колбасите на стария майстор-колбасар – Чеха са били павликенци. Сега
Гоце Делчев
Производство на месни продукти и колбаси без свинско месо и примеси.За период от близо десет години "Меркез" ООД успя да се наложи на българския пазар като производител на месни продукти и колбаси без свинско месо и примеси, което бе необходимо за хората, които не използват продукти със
АМБ - Асоциацията на месопреработвателите в България е доброволна организация с идеална цел.
Генерал Тошево
Фирмата е създадена за преработка и сушене на свински бут тип "Хамон - Серано" съвместно с испанската фирма "Дикарма" Мадрид през 1991г.
В момента освен основния продукт - сурово-сушена шунка от бут, фирмата произвежда пълната гама продукти на всеки
Добрич
През далечната 1990г. фирма "Витабал" стартира производството на колбаси и деликатеси. Днес разполагаме с модерно предприятие, изградено по най-съвременни европейски изисквания и норми.
През 2004 г. създадохме марката "Балесо" - знак за качествени
Стара Загора
Дистрибутор на замразени месо, зеленчуци, бланширани картофи, сладоледи, трайни колбаси, млечни продукти, пакетирани, консервирани стоки, подправки. Заповядайте в новооткрития кулинарен магазин с богато разнообразие на ястия за дома и офиса.
Белене
Историята на “Микроарт 7” е история за дългогодишно партньорство на основателите, история за взаимно доверие, стремеж към перфектност, лоялност и отговорност.
София
Месодобивна и месопреработвателна дейност.
Плевен
ТОНИКС – ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С КОЛБАСИ
Базирано в Плевен и работещо чрез трите си месокомбината, днес “Тоникс” е едно от най-успешните дружества в месопреработвателния бранш. Модерните технологии във всеки от заводите на дружеството в градовете
Сливен
ФИРМАТА Е СЪЗДАДЕНА ПРЕЗ 1994Г.
СПЕЦИАЛИЗИРАНА В ПРОИЗВОДСТВОТО НА ВАРЕНО - ПУШЕНИ ДЕЛИКАТЕСИ:
ПТИЧЕ ВАРЕНО - ПУШЕНИ: КРИЛА, ТРЪТКИ, БУТЧЕ, ФЕНЕР, ЦЕЛИ ПИЛЕТА.
СВИНСКИ ВАРЕНО - ПУШЕНИ : БУЗИ, КРАЧЕТА, РЕБРА, КОСТИ, БУТ, ВРАТ, ФИЛЕ, ГЪРДИ С КОСТ