Previous Next

www.agroapteki.com

Онлайн магазин Агроаптека Макадамия 05, Пловдив

Имахме удоволствието да изградим онлайн магазин за Агроаптека Макадамия, която  се намира в гр.Пловдив, бул. 6-ти Септември 227, /Търговски център Астра/ срещу Търговия Ритон.

В селскостопанската аптека може да намерите препарати за растителна защита, торове, семена, градински инвентар, а същите може да поръчате и през онлайн магазина, който изработихме. Ще ви помогнат в избора на висококачествени хоби и професионални семена за всички видове култури.

Ако потърсите контактите в уеб сайта, специалистите от агроаптеката ще ви посъветват с какви торове да подхраните всяка една култура и с какви препарати да се борите срещу болестите и вредителите по вашите растения. 

През онлайн магазина може да направите комплексна поръчка на семена, торове, препарати, градински инвентар, поливни системи и всичко което ви е нужно за една красива и екологично чиста градина. 

Освен онлайн магазина изградихме и бизнес профилите на Агроаптека Макадамия и в социалните мрежи, включително професионална бизнес страница във Facebook, профил на обекта в Google Local Business.

Характеристики на онлайн магазина

  • Уникален респонсив дизайн
  • Система за контрол на съдържанието

Използвани технологии

  • Html5
  • CSS3
  • php
  • javascript
ЗАЯВИ САЙТ СЕГА
Онлайн магазин Агроаптека Макадамия 05, Пловдив

Христиана Гавазова

0898/ 67 82 36

h.gavazova@gmail.com


Петко Гавазов

0899/ 03 42 76

petko.gavazov1969@gmail.com


Офис

02/ 931 21 47

улица „Русалийски проход“ 15, Офис 3 1407 София , България