Previous Next

www.maslata.bg

SEO Оптмизация, Автомобилни моторни масла, лубриканти и филтри Maslata.bg

Ние от BUSINESS.bg бяхме наети да извършим цялостен одит и последваща SEO оптимизация на онлайн магазин Maslata.bg. Онлайн магазина беше изграден на платформа Wordpress, но се наблюдаваха много допуснати грешки при конфигурацията му. Сайта изобилстваше от излишни плъгини и модули, които нямаха никаква функционалност, но в същото време добавяха значителен излишен код към сайта, това беше една от основните причини за бавното зареждане на сайта. На първо време за по доброто класиране на онлайн магазина се справихме със всички проблеми свързани със скороста на зареждане.

Втора стъпка беше да тестваме една цялоста поръчка от първоначално влизане в сайта, през достигане на конкретен продукт и накрая със завършване на цялостната поръчка. натъкнахме се на редица проблеми и грешки. както в менютата, така и в функционирането на самата онлайн количка. След отстраняването им и подобряването на функциите на онлайн магазина, преминахме към анализа на текстове, метатагове и h заглавия в сайта.

Извършихме ръчно подобряване на описанията на продуктите и категориите и добавяне на правилните мета маркери. Изчистихме текстовете от спам SEO техники и така само в рамките на един месец сайта бе в топ 10 при над 100 различни търсения в резултатите на google.

SEO оптимизацията е комплексна дейност свързана с оптимизиране на всички аспекти на уеб сайтовете и ние не пренебрегнахме нито един елемент при оптимизацията на онлайн магазина Maslata.bg

ЗАЯВИ САЙТ СЕГА
SEO Оптмизация | Автомобилни моторни масла, лубриканти и филтри Maslata.bg

Христиана Гавазова

0898/ 67 82 36

h.gavazova@gmail.com


Петко Гавазов

0899/ 03 42 76

petko.gavazov1969@gmail.com


Офис

02/ 931 21 47

улица „Русалийски проход“ 15, Офис 3 1407 София , България