Previous Next

www.rudy96.com

Динамичен уеб сайт - Руди 96 Онлайн магазин за авточасти и Автосервизна дейност, Динамичен уеб сайт

Бяхме наети от наш клиент  Автосервиз Руди 96 да надградим съществуващия му онлайн магазин за авточасти, като добавим информационна част към него. Онлайн магаинът който вече беше изграден, беше на платформа до която нямаме достъп и не можем да коригираме и променяме, поради правни причини, за това се заехме с изграждането на отделна къстъм система за уеб сайт, която да е естествено продължение към онлайн магазина.

Целта беше да се обхване дейноста на автосервиза в цялата си гама от услуги и дейности, като се обвърже заедно с подходящи хипервръзки към съответните авточасти за тези услуги, но всичко това трябваше да се комбинира и с 30 от най-масовите автомобилни марки автомобили, които се обслужват от автосервиз  Руди 96.

Разработихме уникален адаптивен дизайн, който комбинира в себе си лесна навигация и лесно достигане до конкретна дейност обвързана с конкретен модел автомобил, а така и всички добри SEO практики, които издигнаха уеб сайта и онлайн магазина до нови висини в цялостното си позициониране в резултатите на google. 

Само за месец уеб сайта се позиционира в топ 10 при над 200 търсения в google.bg, свързани с авто услугите които се предлагат, заедно с авточастите за тях и то за 30 водещи марки автомобили.

Характеристики на уеб сайта

  • Уникален респонсив дизайн
  • Къстъм система за контрол на съдържанието, направена според нуждите на сайта

Използвани технологии

  • Html5
  • CSS3
  • php
  • javascript
ЗАЯВИ САЙТ СЕГА
Автосервиз и авточасти Руди 96

Христиана Гавазова

0898/ 67 82 36

h.gavazova@gmail.com


Петко Гавазов

0899/ 03 42 76

petko.gavazov1969@gmail.com


Офис

02/ 931 21 47

улица „Русалийски проход“ 15, Офис 3 1407 София , България