Previous Next

www.bloil.bg

Динамичен уеб сайт - BL Oil - Събиране и изкупуване на използвано, отпадъчно, старо олио. безплатно измиване на аспирация.

Според ЗАКОНА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ОТПАДЪЦИТЕ обнародван и влязъл в сила от 13.07.2012 г. всеки ресторант, болница заведение за обществено хранене е длъжен да има сключен договор с фирма лицензирана за изкупуване, извозване и преработка на отработено олио и стара фритюрна мазнина. BL Oil  е компания, която има нужния сертификат за изкупуване и отработване на стара фритюрна мазнина.

Фирмения уеб сайт на Би Ел Оил e съобразен ицяло с дейността на клиента и неговите специфични нужди. Благодарение на добрите SEO техники които приложихме, рекламния им сайт се класира на всички ключови думи и словосъчетания, които ни бяха дадени като задание.

Чрез рекламния си сайт той успя да привлече много нови клиенти, както и да зътвърди отношенията си със съществуващите до момента.

Като бонус към изкупуването на стара фритюрна мазнина Би Ел Оил предлага и безплатно измиване на аспирацията на ресторанта или заведението за обществено хранене.

Би Ел Оил има зад гърба си много доволни клиенти, които го препоръчват на своите колеги - ресторантьори. Желанието на Би Ел Оил е да се превърне в надежден партньор на ресторантите и заведенията за обществено хранене в изкупуването на старато им непотребно олио. Работи със собствени съдове и бидони за изкупуването на отработеното олио и извозва бидоните със собствен транспорт.

Характериситки на уеб сайта

  • Уникален респонсив дизайн
  • Wordpress система за контрол на съдържанието

Използвани технологии

  • Html5
  • CSS3
  • php
  • javascript
ЗАЯВИ САЙТ СЕГА
BL Oil - Изкупуване на отпадъчно олио | Динамичен уеб сайт

Христиана Гавазова

0898/ 67 82 36

h.gavazova@gmail.com


Петко Гавазов

0899/ 03 42 76

petko.gavazov1969@gmail.com


Офис

02/ 931 21 47

улица „Русалийски проход“ 15, Офис 3 1407 София , България