Previous Next

www.linkovforge.com

Динамичен уеб сайт - Ковачница Линков, ателие за ръчно ковано желязо.

Любомир Линков е един от малкото останали майстор - ковачи на ръчно ковано желязо в София.

Уеб сайта на Ковачница Линков дойде като естествено продължение на желанието той, да представя и продава своите продукти от ръчно ковано желязо и онлайн.

Уеб сайта е базиран на платформата за управление на съдържанието Wordpress. Това му дава възможността да управлява и добавя сам съдържание и да е независим от външна поддръжса на неговия сайт.

Уеб сайта е направен с много привлекателен интерфейс, и представя една немалка част от ръчно изкованите от него продукти от метал.

В неговия сайт има модул за онлайн заявка на продукт от неговата галерия или заявка на продукт от ковано желязо по модел или идея на клиента.

Майсторът на ковано желязо Любомир Линков е работил 8 години като ковач на изделия от метал в ЮАР. Там се е изградил като професионалист и в момента е един от малкото останали майстори на ковано желязо - занаятчии в България. Той не работи с готови елементи от метал или ако има такива са много малко.

Всичко излязло от неговите ръце е ръчно ковано и ръчно обработено.

Ако искате да си поръчате спалня от ковано желязо, ограда от ковано желязо, врати от ковано желязо, кушeтка от ковано желязо или други мебели и детайли от ковано желязо, можете да използвате готовата платформа за заявки от неговия сайт -  http://linkovforge.com/.

Основни технически Характеристики на уеб сайта

  • Уникален респонсив дизайн
  • Wordpress система за контрол на съдържанието

Използвани технологии

  • Html5
  • CSS3
  • php
  • javascript
ЗАЯВИ САЙТ СЕГА
Ковачница Линков | Динамичен уеб сайт

Христиана Гавазова

0898/ 67 82 36

h.gavazova@gmail.com


Петко Гавазов

0899/ 03 42 76

petko.gavazov1969@gmail.com


Офис

02/ 931 21 47

улица „Русалийски проход“ 15, Офис 3 1407 София , България