Previous Next

www.hotelribarskasreshta.com

Динамичен уеб сайт - Хотел Рибарска среща, Царево.  Хотел Рибарска среща, Царево е Модерен и стилен 3 звезден хотел , разположен в град Царево, 

Българската номер едно туристическа дестинация на черноморието. 

Клиента от Хотел рибарска среща град Царево се обърна към нас с молба за изграждането на модерен и стилен уеб сайт на Хотела.

Клиента беше стигнал до извода че иска да има собствен сайт, със собствен облик и дизайн, и да  не разчита единствено на платформи като trivago и Booking за набиране на резервации.

Желанието му беше да успеем да го класираме в Google на водещи позиции при търсене на хотели в Царево в среда на много ожесточена конкуренция.

До момента началото на януари 2018 та година успяхме да постигнем и да класираме клиента на втора страница 4 та позиция при търсене - хотел в царево. Предвид голямата конкуренция 

и това че няма никакъв бюджет за реклама резултата е впечатляващ. Това класиране успяхме да го постигнем само за околро 6 месеца работа.

Инвестицията е оправдана и в рамките на следващия сезон ще бъде изплатена от директни резервации в сайта на хотел Рибарска Среща град Царево.

 

Основни Технически Характеристики на Хотел Рибарска среща, Царево

 

Уникален респонсив дизайн

Къстъм система за контрол на съдържанието, направена според нуждите на сайта

 

Използвани технологии

  • Html5
  • CSS3
  • php
  • javascript
ЗАЯВИ САЙТ СЕГА
Уеб сайт на Хотел Рибарска среща, Царево

Христиана Гавазова

0898/ 67 82 36

h.gavazova@gmail.com


Петко Гавазов

0899/ 03 42 76

petko.gavazov1969@gmail.com


Офис

02/ 931 21 47

улица „Русалийски проход“ 15, Офис 3 1407 София , България