Уеб сайт на Хотел Рибарска среща, Царево

Уеб сайт на Хотел Рибарска среща, Царево

www.hotelribarskasreshta.com

Динамичен уеб сайт - Хотел Рибарска среща, Царево.  Хотел Рибарска среща, Царево е Модерен и стилен 3 звезден хотел , разположен в град Царево, 

Българската номер едно туристическа дестинация на черноморието. 

Клиента от Хотел рибарска среща град Царево се обърна към нас с молба за изграждането на модерен и стилен уеб сайт на Хотела.

Клиента беше стигнал до извода че иска да има собствен сайт, със собствен облик и дизайн, и да  не разчита единствено на платформи като trivago и Booking за набиране на резервации.

Желанието му беше да успеем да го класираме в Google на водещи позиции при търсене на хотели в Царево в среда на много ожесточена конкуренция.

До момента началото на януари 2018 та година успяхме да постигнем и да класираме клиента на втора страница 4 та позиция при търсене - хотел в царево. Предвид голямата конкуренция 

и това че няма никакъв бюджет за реклама резултата е впечатляващ. Това класиране успяхме да го постигнем само за околро 6 месеца работа.

Инвестицията е оправдана и в рамките на следващия сезон ще бъде изплатена от директни резервации в сайта на хотел Рибарска Среща град Царево.

 

Основни Технически Характеристики

 

Уникален респонсив дизайн

Къстъм система за контрол на съдържанието, направена според нуждите на сайта

 

Използвани технологии

  • Html5
  • CSS3
  • php
  • javascript

0.00 / 0
Разшири обхвата на своя бизнес с нов уеб сайт от BUSINESS.bg!

Попитай за оферта онлайн сега!

Заяви сайт