Уеб дизайн

01

Реклама в BUSNESS.bg

Рекламни профили с различни пакетни цени в BUSINESS.bg, най-стария бизнес каталог в България. Ще ви предложим, различни по големина рекламни профили, банери от начална страница, категорийна страница или ключова дума при търсене в търсачката.

Виж още
02

Изработка на сайт

Изработка на сайт характеризиращ се с уникален респонсив дизайн, специално за големи продуктови каталози. Изработката на уеб сайт включва подробно описание на дейностите, продуктите и услугите на фирмата ви, галерии, формуляри за запитвания

Виж още
03

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин, характеризиращ се с уникален респонсив дизайн. Изработката на онлайн магазин включва продуктови и категорийни страници, снимкови галерии, формуляри за запитвания. Система за контрол на съдържанието

Виж още
04

Онлайн реклама

Реклама в Google Ads?, Реклама във Facebook, Facebook публикации в страницата на Business.bg. Разработка на рекламни стратегии и кампании, таргетиране на рекламите, анализ и подбор на ключови думи за по-добри резултати от онлайн рекламата

Виж още
05

Редизайн на сайт

Ако вече имате работещ сайт, но дизайна, структурата и цялостното му представяне не задоволява нуждите и изискванията ви, ние ще се погрижим сайта ви да придобие изцяло нов вид. Ще изработим уникален респонсив дизайн специално за вас и ще внедрим текущото ви съдържание

Виж още
06

Поддръжка на уеб сайт

Поддръжка на уеб сайт, добавяне, коригиране или премахване на съдържание, категории, филтри. Добавяне на модули, контрол на съдържанието, добавяне на продукти или услуги. Поддръжката на уеб може да бъде абонаментна или еднократна.

Виж още
07

Поддръжка на онлайн магазин

Поддръжка на Онлайн Магазин, добавяне, коригиране или премахване на продукти, категории, филтри. Добавяне на модули, контрол на съдържанието, не включва контрол и обработка на поръчки. Поддръжката на онлайн магазин може да бъде абонаментна или еднократна.

Виж още
08

Миграция на уеб сайт

Миграцията на уеб сайт може да означава смяна на платформата за контрол на съдържанието със запазване на дизайна и съдържанието. Миграция на наш хостинг позволява да прекратите лоши практики на поддържащи фирми и да имате пълен достъп до сайта си.

Виж още
09

SEO одит и SEO оптимизация

Имате сайт но той не излиза в търсачките, то тогава ние ще ви помогнем с това да оптимизирате сайта си така, че той да се хареса както от потребителите така и от търсещите машини. SEO одит и SEO оптимизация са част от добрите резултати на уеб сайта или онлайн магазина Ви.

Виж още
10

Социални бизнес профили

Създаване и поддръжка на социални бизнес профили. Включва създаване на страница. Описване на дейността и данни за контакт. Оформяне на снимки за корици и профилни снимки тип лого. Въвеждане на продукти, услуги и дейности в съответните секции.

Виж още
11

Google Local Business

Създаване на Google Local Business, Първоначална регистрация, Добавяне на фирмени данни: Име на фирма, адрес телефон, е-майл, работно време, Изпращане на пин код за удостоверяване и последващото му въвеждане, Маркиране точно адреса на картата

Виж още
12

Дизайн и предпечат

Дизайн и предпечатна подготовка, Визитки, Рекламна листовка, дипляна, Брошури, вестници и списания, Каталози, Покани, Менюта за заведения, Етикети на промишлени и търговски стоки и други. Ние ща подготвим цялостното ви брандиране онлайн и физически.

Виж още
13

Изработка на лого

Фирменото лого е знак или емблема която представлява един от най-важните елементи при създаването на Вашия корпоративен имидж.

Виж още

4.25 / 4
Разшири обхвата на своя бизнес с нов уеб сайт от BUSINESS.bg!

Попитай за оферта онлайн сега!

Заяви сайт