Уеб сайт на Сондажи Трайков, Сондажи за вода в цялата страна

Уеб сайт на Сондажи Трайков, Сондажи за вода в цялата страна

www.sondaji-traikov.com

Динамичен уеб сайт - Уеб сайт на Сондажи Трайков, Сондажи за вода в цялата страна

През 2017 та година в Business.bg постъпи запитване за изграждане на уеб сайт на фирма за извършване на сондажи Трайков.

Фирмата предлага изграждане на сондажи на територията на цяла България. Сондажите се извършват, както в мека почва, скала така и на трудно достъпни терени.

След получените изисквания от сондажи Трайков и начални материали за изграждането на уеб сайта им, ние пристъпихме към създаването на първонтачалния проект.

Решихме да използваме собствена къстъм платформа за контрол и управление на съдържанието, която разработихме специално за нашите клиенти. Тя отговаряше напълно на изискванията на клиента и желанието му да управлява впоследствие сайта и съдържанието му сам.

Първоначалния идеен проект по изграждането на началната визия на сайта на сондажи Трайков, ни отне 3 работни дни. След началното удобрение и приемането от клиента се пристъпи към окончателното кодиране на сайта и качването му на наш сървър. Сайта е с много красив стилен и изчистен дизайн, с много лесно меню за навигация. Административния панел на уеб сайта на Сондажи Трайков е много лесен за ориентиране и навигация.

В рамките само на три месеца успяхме да класираме сайта на Сондажи Трайков на първа страница в Google по всички важни за тях термини и словосъчетания. В момента той е една от водещите фирми за изграждане на сондажи в София и страната. При получаването на информация за новости и ъпдейти от страна на Google, ние от Business.bg ги прилагаме веднага за да може сайта да не изпада от класирането си.

Изработихме и професионална страница във Фейсбук на Сондажи Трайков, което е още една възможност за достигане до повече клиенти и популяризиране на услугата.

Характеристики на уеб сайта

  • Уникален респонсив дизайн
  • Къстъм система за контрол на съдържанието, направена според нуждите на сайта

Използвани технологии

  • Html5
  • CSS3
  • php
  • javascript

0.00 / 0
Разшири обхвата на своя бизнес с нов уеб сайт от BUSINESS.bg!

Попитай за оферта онлайн сега!

Заяви сайт