Уеб сайт за Поливни системи Ямато

Уеб сайт за Поливни системи Ямато

www.yamato.bg

Динамичен уеб сайт - Поливни системи Ямато

Поливни системи Ямато са един от най-уважаваните и надеждни експерти в изграждането на поливни системи в София и страната.

Поливни системи Ямато е печелил не една поръчки за изграждане на поливни системи на Столична Община,  между които са поливната система на Зала Арена Армеец и изграждането на поливната система на площад Лъвов Мост.  Фирма Ямато се обърна към нас с молба за изграждане на фирмен сайт, след като бяха поръчали на друга копания и нямаха действащ сайт година по-късно. Трябваше да откликнем на момента отнасяйки се с разбиране към проблема на клиента.

Фирмения Уеб Сайт на Ямато, беше, изграден от екипа на Business.bg само за 14 дни от датата на подаването на необходимите материали за неговото изграждане. В рамките на месец изградихме и английската версия на сайта.

Благодарение на добрите SEO практики, които приложихме в уеб сайта, в момента рекламния сайт на Поливни Системи Ямато, се класира на първа страница в Google.bg по всички важни за клиента ключови думи и словосъчетания.

За нас е удоволствие да решаваме проблеми, които са отлагани да бъдат решени с години, поради некомпетентност или немарливост.

Желанието ни е да се утвърдим, като един надежден и желан уеб партньор на българските фирми за изграждането на рекламните им сайтове и онлайн магазини.

Характеристики на уеб сайта

  • Уникален респонсив дизайн.
  • Къстъм система за контрол на съдържанието, направена според нуждите на сайта и изискванията на клиента.

Използвани технологии

  • Html5
  • CSS3
  • php
  • javascript

0.00 / 0
Разшири обхвата на своя бизнес с нов уеб сайт от BUSINESS.bg!

Попитай за оферта онлайн сега!

Заяви сайт