Previous Next

www.ultralightgas.bg

Динамичен уеб сайт - Доставка на битова газ в бутилки от Ултра Лайт Газ

Клиентите ни от Ултра Лайт Газ ни потърсиха за изработка на Уеб Сайт с Къстъм система за контрол на съдържанието.

Преди нас фирмата им беше поверила изработването на техния сайт на друга компания за уеб услуги, но останали разочаровани от предишните разработчици  и година по-късно нямаха работещ уеб сайт.

В допълнение към всичките проблеми с изграждането на уеб сайта, Ултра Лайт Газ бяха предплатили цялата сума за изграждането на уеб сайта.

Само искам да допълним, че сумата която бяха им поискали и платили беше три пъти по-висока от сумата, която получихме ние за изпълнение на уеб сайта на фирмата.

Три месеца след като ни се довериха клиентите, които впоследствие станаха и наши приятели, имаха вече работещ сайт.  Платформата е Къстъм система за контрол на съдържанието, направена според нуждите на сайта заедно с CRM система за контрол на процесите. Уеб сайта следи цялостното движение на пълните и празни бутилки с битова газ и цялата складова наличност, от склада до колите, които разнасят бутилките с газ в града.

Клиентите от  Ултра Лайт Газ останаха много доволни от това, че успяхме да ги класираме на всички важни за тях ключови думи и словосъчетания.

Продажбите им се увеличиха следствие на доброто класиране и клиента има възможността да управлява и следи по всяко време движението на своята бутилка с газ.

Освен това клиента има и възможността да заявява доставка на битова газ в бутилки онлайн.

За финал изградихме и професионална Фейсбук Страница на  Ултра Лайт Газ, с цело по добро популяризиране сред потребителите и затвърждаване на тяхната онлайн репутация.

Основни Технически Характеристики

  • Уникален респонсив дизайн
  • Къстъм система за контрол на съдържанието, направена според нуждите на сайта
  • CRM система за контрол на процесите

Използвани технологии

  • Html5
  • CSS3
  • php
  • javascript
ЗАЯВИ САЙТ СЕГА
Доставка на битова газ в бутилки от Ултра Лайт Газ | Динамичен уеб сайт

Христиана Гавазова

0898/ 67 82 36

h.gavazova@gmail.com


Петко Гавазов

0899/ 03 42 76

petko.gavazov1969@gmail.com


Офис

02/ 931 21 47

улица „Русалийски проход“ 15, Офис 3 1407 София , България