Онлайн магазин Агроаптека Макадамия 05, Пловдив

Онлайн магазин Агроаптека Макадамия 05, Пловдив

www.agroapteki.com

Онлайн магазин Агроаптека Макадамия 05, Пловдив

Имахме удоволствието да изградим онлайн магазин за Агроаптека Макадамия, която  се намира в гр.Пловдив, бул. 6-ти Септември 227, /Търговски център Астра/ срещу Търговия Ритон.

В селскостопанската аптека може да намерите препарати за растителна защита, торове, семена, градински инвентар, а същите може да поръчате и през онлайн магазина, който изработихме. Ще ви помогнат в избора на висококачествени хоби и професионални семена за всички видове култури.

Ако потърсите контактите в уеб сайта, специалистите от агроаптеката ще ви посъветват с какви торове да подхраните всяка една култура и с какви препарати да се борите срещу болестите и вредителите по вашите растения. 

През онлайн магазина може да направите комплексна поръчка на семена, торове, препарати, градински инвентар, поливни системи и всичко което ви е нужно за една красива и екологично чиста градина. 

Освен онлайн магазина изградихме и бизнес профилите на Агроаптека Макадамия и в социалните мрежи, включително професионална бизнес страница във Facebook, профил на обекта в Google Local Business.

Характеристики на онлайн магазина

  • Уникален респонсив дизайн
  • Система за контрол на съдържанието

Използвани технологии

  • Html5
  • CSS3
  • php
  • javascript

3.70 / 5
Разшири обхвата на своя бизнес с нов уеб сайт от BUSINESS.bg!

Попитай за оферта онлайн сега!

Заяви сайт