Golden Molden Онлайн магазин за златни и сребърни бижута

Golden Molden Онлайн магазин за златни и сребърни бижута

www.goldenmolden.com

Golden Molden Онлайн магазин за златни и сребърни бижута

Онлайн магазин за бижута Golden Molden ни потърсиха за да обновим сайта им и да го направим удобен за мобилни устройства и да оптимизираме онлайн магазина за по-добро класиране в търсачките. След подробен анализ установихме, че по лесно и по-добре би било да се смени изцяло платформата вместо да се опитваме да спасяваме остарялата и не добре оптимизирана платформа която използваха в момента. Поради факта, че клиентите харесваха сегашния си дизайн ние създадохме нов респонсив хтмл вариант на сайта който за десктоп устройства отговаряше напълно на стария им дизайн, като добавихме малки корекции по дизайна спрямо заданието и направихме изцяло сайта удобен за мобилни устройства. Новия дизайн е респонсив и онлайн магазина може да се разглежда и поръчва от него с лекота и от мобилни телефони или таблети.

Интересното тук е че поради спецификата в ценообразуването на бижутата всички цени в онлайн магазина се преизчисляват автоматично спрямо моментната цена на златото и среброто, вземайки в предвид гамажа на всяко едно бижу по отделно.

Освен това новият онлайн магаин на Golden Molden има улеснена опция за създаване на промоционални оферти на продуктие, той представлява лесно добавяне на процентна отстъпка на базата на категория или филтър, например, ако през определен месец искаме да направим промоция с отстъпки за всички бижута с перли, това може да стане само с един клик и не е нужно да обходим всички бижута с перли в онлайн магазина и да задаваме ръчно промоционалната цена.

Филтърното меню в онлайн магазина което разработихме има 2 силни страни, от една страна лесно и бързо можем да достигнем до бижуто което търсим спрямо вида на метала, дали и какъв камък да притежава и какъв вид точно да бъде бижуто, а от друга страна комбинацията от вид, метал и камък представляват самостоятелна страница с различно уникално съдържание което позволява по-обширно класиране в интернет търсачките.

Надяваме се че след усилената ни работа по изработката на онлайн магазин Golden Molden ние ще помогнем в развитието на българския бизнес и ще накараме стотици доволни клиенти да се усмихнат на поръчаните от онлайн магазина бижута.

Характеристики на онлайн магазина

  • Внедравяне на респонсив дизайн
  • Система за контрол на съдържанието

Използвани технологии

  • Html5
  • CSS3
  • php
  • javascript

1.50 / 1
Разшири обхвата на своя бизнес с нов уеб сайт от BUSINESS.bg!

Попитай за оферта онлайн сега!

Заяви сайт