Уеб сайт на Сабаор Абу Авира, Книга СЪЛЗАТА НА ИЗИДА

Уеб сайт на Сабаор Абу Авира, Книга СЪЛЗАТА НА ИЗИДА

www.sabaorabuavira.com

Динамичен уеб сайт - Сабаор Абу Авира, Книга СЪЛЗАТА НА ИЗИДА

Сабаор Абу Авира е псевдонима зад който се крие автора на много музикални произведения и произведения на изобразителното изкуство Пламен Христов.

Книгата СЪЛЗАТА НА ИЗИДА породи необходимостта от създаването на уеб сайт, който да популяризира нейното съдържание и да и поммогне да достигне до по-широка аудитория. В процеса на изграждане на уеб сайта възникна идеята да се разшири сайта и да се представи цялото творчество на автора. Творчеството му включва произведения на изобразителното изкуство, музикални произведения между които Светица и Грешница в изпълнение на Еделина Кънева и Софи Маринова.

Уеб сайта е базиран на къстъм система за контрол и управление на съдържанието която сме изградили за нашите клиенти, което позволя на автора да управлява сравнително лесно, сам съдържанието на сайта си.

Уеб сайта имаше за цел да популяризира последния труд на Пламен Христов - книгата Сълзата на Изида и да допринесе за по-голямото и популяризиране, както като рекламен ефект, така и с директни продажби.

Основни Технически Характеристики

  • Уникален респонсив дизайн
  • Къстъм система за контрол на съдържанието, направена според нуждите на сайта

Използвани технологии

  • Html5
  • CSS3
  • php
  • javascript

3.75 / 2
Разшири обхвата на своя бизнес с нов уеб сайт от BUSINESS.bg!

Попитай за оферта онлайн сега!

Заяви сайт