Онлайн магазин Суши Ресторант - Sushi Street, София

Онлайн магазин Суши Ресторант - Sushi Street, София

www.sushi-street.bg

Онлайн магазин Суши Ресторант - Sushi Street, София

Онлайн магазина Суши Ресторант - Sushi Street, София, беше разработен само за 14 дни от датата на подаването на материалите.

Екипа ни се обедини около идеята, че трябва да се направи не просто онлайн магазин за суши, а той да съответства на културата на японската нация, за изпипване на всеки детайл.

Изработкения от нас онлайн магазин е модерен и интуитивен с опциа за лесна и бърза поръчка само по телефон.

Разбира се на онлайн ресторанта беше разработена и добавена версия на английски език.

Онлайн ресторанта за суши не продава просто храна, той предоставя пълно потребителско удовлетворение при пазаруване онлайн.

Собственикът е човек със съвременно мислене и визия за света и затова искаше онлайн магазин за суши със собствен стил, който не прилича на нито един от сайтовете в онлайн пространството.

Суши е начин на живот, начин на мислене и определен етап от личностното усъвършенстване на всеки индивид. Това е извадка от друга култура с други традиции, нямаща аналог в света с внимание към всеки детайл. То е специфичен възглед за красивото в живота и на масата!

Освен стандартната поръчка на суши, чрез бонус програмата на онлайн магазина Вие печелите бонус точки. С всяка поръчка на суши или салата, като регистриран потребител в онлайн магазина, Вие спестяване. С покупката на всеки суши продукт вие печелите 10% от стойността му под формата на бонус точки. След като натрупате достатъчно бонус точки Вие може да ги използвате за поръчка на суши само с бонус точки. За всеки изхарчен 1 лев вие получавате 1 бонус точка равнавяща се на 10 стотинки.  Може да използвате бонус точките за да намалите крайната сума на поръчката си и дори да я заплатите изцяло само с бонус точки. Цената на доставката не е включена в бонус системата, т.е. тя се заплаща допълнително и независимо от цената на поръчката.

Характеристики на онлайн магазина

  • Уникален респонсив дизайн
  • Система за контрол на съдържанието

Използвани технологии

  • Html5
  • CSS3
  • php
  • javascript

0.00 / 0
Разшири обхвата на своя бизнес с нов уеб сайт от BUSINESS.bg!

Попитай за оферта онлайн сега!

Заяви сайт