Уеб сайт на Винен Бар – Бояна

Уеб сайт на Винен Бар – Бояна

www.winebar-bg.com

Уеб сайт на Винен Бар – Бояна

Наш дългогодишен клиент купи като инвестиция работещ ресторант - Винен бар Мим в полите на красивата планина Витоша. Обърна се към нас с молба за преработка на цялата печатна визия - нов дизайн на менюта, листовки, визитки, брошури, покани, табели, както и за изграждането на нов модерен уеб сайт.

Ресторанта е създаден през далечната 1999 година. и се намира в сърцето на красивия софийски квартал Бояна. Ресторанта е разположен така че да може да се насладите и съчетаете уединението с приятели и неповторимата гледка към ВИТОША.

Екипа на Ресторант Винен Бар си е поставил амбициозната задача да предоставя  здравословно меню в съчетание с приятна изискана атмосфера.

Поради факта че ресторанта е работещ, интериора е съобразен с изградения бранд и хората вече го познаваха, не са сменени характеристиките а само концепцията и визията. Задачата беше много отговорна, защото трябваше да се съобразим с логото, цветовете, обстановката и клиентите които бяха свикнали със старата визия.

Трябваше да успеем да отразим връзката между земята и храната, пътят от фермата и градината до чинията, свежия аромат, необятния вкус на здравословната храна, богатата селекция от вина и авторска кухня към тях по нов начин. След като изградихме новата визия и концепция на печатната реклама, идва редът и на онлайн популязирането му, което включва изграждане на уеб сайт който дава възможност за поръчка и доставка на храна за вкъщи и изграждане на професионална уеб страница във Фейсбук. 

Преработихме старата Facebook страница, изградихме нова визия, направихме нови снимки които да покажат с каква любов се създава всичко това. Разработихме и изградихме уеб сайт, съобразен в последствие с идеята за поръчки на храна през сайта и доставка на храна за офиса и вкъщи.  Концепцията беше същата както и при печатната реклама -  здравословно приготвена храна, пресни и свежи продукти, селектирани вина, пици и домашен хляб приготвени на пещ.

Максимална прозрачност -  кои са хората който приготвят еуфорията от вкусни блюда, продуктите които се използват, крайния шедьовър под формата на снимки - които да покажат кое как изглежда.

Платформата която избрахме е wordpress, изградихме респонзив дийзан и се съобразихме с всички раздели които показваха стила към който се придържахме.

Основни Технически Характеристики на УЕБ САЙТА на Винен Бар – Бояна

  • Уникален респонсив дизайн
  • Wordpress система за контрол на съдържанието

Използвани технологии

  • Html5
  • CSS3
  • php
  • javascript

3.00 / 1
Разшири обхвата на своя бизнес с нов уеб сайт от BUSINESS.bg!

Попитай за оферта онлайн сега!

Заяви сайт