Био храни Земела | Онлайн магазин

Био храни Земела | Онлайн магазин

www.zemela.eu

Онлайн магазин за Био храни Земела.

Колкото повече се развива едно общество, толкова повече то се замисля  за своето здраве, с какво се храни, какъв въздух диша и изобщо как да живее по-здравословно.

Това на което съвременното общество казва био храни, нашите баби и дядовци му казваха просто храна, но така или иначе проникването на химията и генномодифицираните храни, е налице във всичките сфери на хранително-вкусовата промишленост,  затова е добре да се завърнем към корените на нашето хранене.

Онлайн магазин за Био Храни - Земела е един от утвърдените производители и търговци на Био Храни в България с установен и сертифициран произход, както от България, така и от Европа. 

Уеб сайта дава възможност на клиенти от цяла България да се докоснат до Био Продукти, като канадски кленов сироп, спирулина, чия, амарант и много други, които до вчера не бяха познати дори като наименовиания, да не говорим като вкус. Онлайн магазин за Био Храни Земела дава шанс на всеки от нас да се докосне до вкуса на суперхрани с които организма заживява нов живот.

Онлайн платформата  се класира на водещи позиции при търсене като сушени плодове, натурални сокове, домашен ябълков оцет, билки, български боб, сокове от природата, български натурални сокове и други.

Всичките тези резултати са постигнати заради добре оптимизираната платформа на която е базиран онлайн магазин Земела, както и на добрия сео пакет който ние от Business.bg сме интегрирали.

Онлайн магазин Земела непрекъснато разширява асортимента от предлаганите Био Продукти, и способства за увеличаване на процента на хората, които се хранят отговорно и здравословно.

Онлайн магазин Земела е един от най-уважаваните онлайн търговци на Био Продкти в България. Гаранцията за удовлетвореността е че над 60 процента от клинтите които са пазарували от нас веднъж, ни стават клиенти отново. А ние от Business.bg помагаме това да се случи, като разработваме една от най-добрите и пълни онлайн плътформи за продажба на био продукти в България.

Основни Технически Характеристики на онлайн магазин Земела.

  • Уникален респонсив дизайн
  • Custom CMS система за контрол на съдържанието

Използвани технологии в онлайн магазина

  • Html5
  • CSS3
  • php
  • javascript

5.00 / 1
Разшири обхвата на своя бизнес с нов уеб сайт от BUSINESS.bg!

Попитай за оферта онлайн сега!

Заяви сайт