Изработка на сайт

Разработване на Уникален Уеб Сайт

Изработка на уеб сайт BUSINESS.bg

Изработка на уеб сайт е много отговорен и много сложен процес. За да бъде извършен професионално минава през няколко етапа. През различните етапи се грижат различни квалифицирани високоплатени IT  специалисти.

Етапи на изработка на сайт

Първи етап за изработка на уеб сайт

Изработка на уеб дизайн  - изработка на първоначален дизайн съобразен с изискванията и вкуса на клиента. Първият етап е съпроводен от няколко фази с начално изграждане на визия, разработването на няколко проекта съпроводен с промени до одобрението му от клиента. Дизайна на уеб сайта трябва да бъде респонсив или още адаптивен, така че сайта да изглажда и функционира еднакво добре от всички устройства, било то мобилни телефони, таблети или различни по размер монитори.

Втория етап за изработка на уеб сайт

Разработка на код за изработка на уеб сайт- Този етап е още по-сложен от първия и е съпроводен с индивидуалното кодиране на всеки изработен уеб сайт и изграждането на вътрешната му архитектура и вътрешните връзки на сайта. Той се изпълнява от квалифициран IT специалист - програмист и е свързан с програмиране и писане на код. Извършва се и контрол на качеството - това е цялостното  тестване на функционалността на сайта. Тестването му на  различните браузъри и операционни системи. 

Трети етап за изработка на уеб сайт

Прилагане на базов  SEO пакети изграждане на първоначална оптимизация за търсачки -  заглавия, метаописания, мета тагове. Това е накратко процеса по изграждането на един уеб сайт обяснен с няколко думи, но целия процес отнема и изисква седмици, а понякога и месеци и човешки ресурс. Ние от  BUSINESS.bg,  знаем че една голяма част от малкия и средния бизнес в България не може да си позволи да отдели много средства за изграждане на фирмен Уеб Сайт, затова направихме специални цени и специални оферти за изработка на уеб сайт.

Изработка на сайт BUSINESS.bg

Какво получавате със специалната оферта за изработка на уеб сайт?

 • Уникален респонсив дизайн, създаден специално за вас и по ваше задание, система за контрол на съдържанието, което позволява добавяне и редактиране на снимки и текстове от собственика на уеб сайта.
 • Бе ограничение в броя на страниците или публикациите на вашия фирмен айт.
 • Лесен и бърз контрол на съдържанието на сайта.
 • Уеб сайта е подходящ за големи продуктови, рекламни,, фирмени или други сайтове, които имат нуждата от добавяне на много страници, продуктови каталози, галерии, портали и други. 
 • Сайтове в които се добавя съдържание по-често от веднъж месечно.
 • Уеб сайт, напълно отговарящ на SEO стандартите за по добро класиране в Google и останалите търсачки

Какво включват отделните фази при изработка на уеб сайт?

Фаза I. - Разработка на респонсив дизайн

 1. Респонсив дизай на Уеб Сайт - подходящ за мобилни устройства и таблети - при изработка на уеб сайт, финалния дизайн се разработва посредством адаптивна технология за напасване на елементите в сайта спрямо резолюцията на устройството или дисплея на който се визуализира. Елементите в сайта се подреждат едно под  друго като се следва посока от ляво на дясно.

Фази на изработка на сайт BUSINESS.bg

Фаза II. - Програмно осигуряване на УебСайт

 1. Създаване на система за контрол на съдържанието на вашия сайт, през която да се въвеждат, както отделните страници при изработка на уеб сайт, така и различните плоскости и продукти.
 2. Внедряване  на дизайн – html, css, javascript - към платформата за контрол на съдържанието.
 3. Въвеждане на текстове и картинки в статични страници

Фаза III. - SEO оптимизация за търсещи машини

 1. Добавяне на h тагове към всяка страница на вашия фирмен сайт, отговаряща най-точно на желаната ключова дума релевантна за страницата
 2. Добавяне на метаописания и метаключова дума, отговарящи най-точно на желаната ключова дума релевантна за страницата
 3. Добавяне на желаната ключова дума в текстовете, релевантна за страницата
 4. Инсталиране и конфигуриране на всички модули нужни за бърза и ефективна работа на сайта
 5. Внедряване на онпейдж SEO стандарти при изработката на уеб сайт, както в html шаблона, така и в php кода на платформата, както и внедряване на плъгини.
 6. Генериране на сайтмап от вида xml, който се подава на гоогле за бързо и навременно откриване и индексиране на всяка страница от сайта

Какво е нужно за да бъде един уеб сайт успешен?

Изработка на успешен сайт BUSINESS.bg

Изработката на уеб сайт сама по себе си не представлява постигане на успех, за да стане успешен уеб сайта обаче трябва да се подходи правилно още при самото създаване на сайт. Анализират се редица фактори, като: потребителско поведение, конкуренция в нишата, сезонност на продукта или услугата, очакван капацитет от посетители, цели на уеб сайта, желани технологии за изграждане на уеб сайт и др.

Ролята на домейна при изработката на уеб сайт

Домейна има съществена роля в няколко аспекта. На първо място ако вече имаме изграден и авторитетен бранд, то най логично е да изберем домейн съответстващ на бранда и да се продължи популяризирането му. В случай че изработването на уеб сайт е съпроводено със създаването на съвсем нов бранд, то може да изберем някой от домейните в продажба от вече регистрирани собственици, такива домейни имат предишна история и може да имат добре изградена линк билдинг мрежа. Винаги се гледа с по-добро око от търсачките ако домейна е стар и с авторитет.

Избор на хостинг или сървър при изработка на сайт

При създаването на уеб сайт трябва да анализираме целите и целевата група с която искаме да достигнем със сайта, да пресметнем нуждата от реклама и да се прецени каква посещаемост и какво натоварване ще има уеб сайта. Спрямо тези фактори може да се избере малък споделен хостинг или собствен сървър разположен в дата център. Разбира се това поражда различни по вид разходи, но инвестицията трябва да бъде заложена при изработката на бизнес плана за целите на изработвания уеб сайт.

Избор на платформа за изработка на уеб сайт

Избора на платформа при изработка на уеб сайт също се определя от целта, вида и бюджета му. При изработка на онлайн магазини може да се заложи на системи като Опенкарт или Магенто в зависимост от големината на сайта, а за рекламни, презентационни или новинарски сайтове може да се ползва система за контрол на съдържанието Уордпрес. Разбира се ние препоръчваме къстъм система за обработка на съдържанието, която има много по-голяма сигурност, по-добра бързина на зареждане, по-добра гъвкавост при различни типове съдържание. Ние от BUSINESS.bg разработихме за нуждите на нашите клиенти собствена система за изграждане на уеб сайтове, която гарантира високоскоростно зареждане на уеб сайта, изключително лесен и интуитивен административен панел за контрол на съдържанието, както и много добър вграден инструментариум за добро класиране в уеб търсачките.

Адаптивен дизайн при изработка на уеб сайт

След като сме наясно с домейна, хостинга и платформата идва ред на дизайна, разбира се той трябва да е адаптивен за да бъде "мобайл френдли" и да функционира уеб сайта еднакв добре на различни устройства. Дизайна се съобразява с предоставената информация, която трябва да бъде публикувана, както и с цветовата гама и вида на презентираните стоки или услуги.

SEO оптимизация при изработка на уеб сайт

Разбира се един уеб сайт не би бил успешен ако никой не знае за него, най-добрия и ефективен в дълъг период от време метод за популяризиране на нов уеб сайт е SEO оптимизацията. Когато всички аспекти познати ни за по добро класиране към момента на изработка на уеб сайта се приложат от самото начало и се публикува пълен и завършен уеб сайта, толкова по ефективна ще е работата по оптимизиране.

Бизнес профили в социалните мрежи

След като сме готови с уеб сайта и сме положили основите на добрите SEO практики е ред на създаването на бизнес профили в социалните мрежи като Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest и други. Изграждането на добри и перспективни профили гарантира доброто изграждане и популяризиране на бранда. 

Онлайн реклама

След като имаме изграден бранд имидж чрез социални мрежи и уеб сайт е ред покажем на света за Вас. Използването на рекламни канали като Google Ads, Facebook  и други гарантират успеха на вложените инвестиции в изработката на уеб сайт.

ЗАЯВИ СЕГА3.75 / 4
Разшири обхвата на своя бизнес с нов уеб сайт от BUSINESS.bg!

Попитай за оферта онлайн сега!

Заяви сайт