Редизайн на сайт

Редизайн на сайт

Редизайн с респонсив дизайн от BUSINESS.bgАко вече имате работещ сайт, но дизайна, структурата и цялостното му представяне не задоволява нуждите и изискванията Ви, ние ще се погрижим сайта ви да придобие изцяло нов вид.

Ще изработим уникален респонсив дизайн специално за Вас, съобразен с всички размери на дисплеи и мобилни устройства.

Ще внедрим текущото ви съдържание, така че да не изгубите ранг даден Ви от търсачките до този момент.

Ще добавим ново съдържание, което желаете да качите в сайта си.

Ще приложим всички SEO техники за да оптимизираме сайта ви за търсещите машини.

Етапи при редизайн на уеб сайт

Фаза I. - Разработка на респонсив дизайн

  • Респонсив дизайн - подходящ за мобилни устройства и таблети - финалния дизайн се разработва посредством адаптивна технология за напасване на елементите в сайта спрямо резолюцията на устройството или дисплея на който се визуализира. Елементите в сайта се подреждат едно под друго като се следва посока от ляво на дясно.

Фаза II. - Програмно осигуряване

Редизайн на уеб сайт от BUSINESS.bg

  • Внедряване на новият дизайн в съществуващата платформа или в нова такава, ако има нужда от това
  • Ще направим така че йерархията и url адресите да не бъдат засегнати, а ако това е неизбежно ще извършим редиректи от старите към новите адреси.

Фаза III. - SEO оптимизация за търсещи машини

  • Добяване на h тагове към всяка страница, отговаряща най-точно на желаната ключова дума релевантна за страницата
  • Добавяне на метаописания, отговарящи най-точно на желаната ключова дума релевантна за страницата
  • Добавяне на желаната ключова дума в текстовете, релевантна за страницата.
  • Инсталиране и конфигуриране на всички модули нужни за бърза и ефективна работа на сайта
  • Внедряване на онпейдж SEO стандарти, както в html шаблона, така и в php кода на платформата, както и внедряване на плъгини.
  • Генериране на сайтмап от вида xml, който се подава на гоогле за бързо и навременно откриване и индексиране на всяка страница от сайта

Защо се налага редизайн на сайт?

Остарял, ненадежден и бавен програмен код на уеб сайта

В днешно време технологиите използвани в уеб сайтовете се развиват изключително бързо и сайт правен преди 5 6 години е вече морално остарял и кода изпозлван за неговото функциониране вероятно е твърде бавен, с ограничени възможности, не достатъчно сигурен и се налага неговото обновяване.

Редизайн и мобилна версия на сайт от BUSINESS.bgНай-масово използвания програмен език при изработка на сайт е php, неговите версии през последните няколко години се обновиха няколко пъти, като всяка по-нова версия работи много по-бързо, по-сигурно и по-надеждно. Факта че се премахват функции и параметри от по-старите версии, прави сегашния код на сайта Ви нефективен и дори може да счупи сайта ви ако обновите версията на своя хостинг или сървър. Преди обновяване трябва да се направи анализ на сайта дали правилно ще функционира и да се отстранят всички евентуални грешки. Обновяването на php версията, както и на msqyl версията би ускорило сайта ви в пъти, а освен това сайтът ви ще стане и по-сигурен и по труден за пробиване от хакери. Смяната на остарели html и css версии в дизайна ви биха дали един по-изчистен, по-добре функциониращ, а и по-добре изглеждащ уеб сайт.

Липса на мобилна версия и редизайн с адаптивен дизайн

Една от най-важните причини за редизайн на сайт е липсата на мобилна версия. През последните години онлайн посещенията от мобилни устройства са повече от 50% и ако сайтът ви няма такава версия и не изглажда добре от малки устройства, то неизбежно трябва да извършите процедурите по реддизайн на уеб сайта си. Разбира се може да направите изцяло отделна мобилна версия и засичайки с подходящ код от какво устройство се посещава сайта ви да ги пренасочите към съответната версия. Ние препоръчваме обаче използването на адаптивен дизайн, който се наглася спрямо размера на дисплея на всяко устройство. От гледна точка на търсачките, Goolgle преди няколко години започна индексирането си с така наречения мобилен бот, т.е. обикалящият паяк търсещ съдържание в сайтовете първо преглежда вашата мобилна версия и когато тя е различна от тази за десктоп устройства, би могло да възникнат проблеми и загуба на класиране.

Слабо или никакво класиране в търсачките

Редизайн на стар сайт от BUSINESS.bgРазбира се целта на всеки един уеб сайт е той да достигне до възможно най-много хора, а най-масовия начин това да се случи е, чрез търсачки като Google. Търсачката от своя страна постоянно обновява алгоритъма си за класиране на уеб сайтове, което налага спазването на опредлени правила при изграждането на уеб сайтовете. Така един сайт направен преди 5 години например, може да е бил позициониран на първа страница в гоогле дълги години, но в даден момент той да не отговаря достатъчно на новите тенденции и алгоритми и да изпадне, с което да изгуби и своите посещения. За целта трябва да направите ефективен редизайн на вашия сайт, така че той отново да добие нужния авторитет и търсачката да реабилитира неговото класиране.

Остарял и неефективен дизайн 

Тенденциите в дизайна като графики и ефекти се развивиа с по-бързи темпове и от тези за обновяване на програмния код. Всяка година различни css и js библиотеки биват обновявани, подобрявани, ускорявани те от своя страна променят външния вид на всеки новосъздаден уеб сайт. За да бъде сайтът успешен тй трябва да притежава добри характеристики от гледна точка на потребителското изживяване, т.е. освен че трябва да изглежда добре в очите на Google, той трябва да изглежда добре и за посетителите, все пак това че са дошли до сайта Ви е едва половината от работата.

ЗАЯВИ СЕГА5.00 / 1
Разшири обхвата на своя бизнес с нов уеб сайт от BUSINESS.bg!

Попитай за оферта онлайн сега!

Заяви сайт