Reference by Dyakov Studio Ltd.

С тази референция бихме желали да изразим своята удовлетвореност към целия екип на BUSINESS.bg. Те откликнаха с радост и професионализъм при създаването на нашата онлайн страница - dyakovstudio.com

Към сайта на Дяков Студио е изграден и административен панел за управление на неговото съдържание.

Професионализмът на всички служители на Business.bg e основа от самото начало на разговорите ни. Разработката на сайта ни мина през всички фази на изработване на цялостната визия  и детайлите, образователните уроци за управление на съдържанието и стигайки до предаване на готовия сайт.

С готовност ни се даваха отговори и последващите въпроси.

Техния професионализъм и отговорност ни показа, че не сме сбъркали като сме избрали Business.bg.

Поставените срокове на етапите за изработка на нашия уебсайт бяха спазени. В повечето случаи те бяха изпреварени,  независимо от това, че времето за изработка съвпадна с великденските празници. Това по никакъв начин, не се отрази на качеството на завършения сайт.

Търпението и навременната реакция, с което екипа на Business,bg  подходи към нашите запитвания,  улесниха до голяма степен взаимното ни сътрудничество, което се надяваме, че ще продължи и в бъдеще.

От името на Архитектурно Студио Дяков, искам да пожелая на целия екип на Business.bg, още много изработени сайтове и успешно завършени проекти.

 


0.00 / 0