Web design from BUSINESS.bg

Website development Online shop design development
Online advertising

REQUEST NOW

Discover your potential with a new website from BUSINESS.bg!

Ask for offer online now

Order now

С какво можем да Ви бъдем полезни

 

При създаването на един уеб сайт или онлайн магазин се минава през различни етапи, така че той да бъде успешен и работещ.

Проучване

Преди да започнем създаването на един уеб сайт или онлайн магазин, екипът ни ще проучи тенденциите във Вашия бранш, ще анализира предлаганите стоки и услуги и ще съобрази дизайна и съдържанието на уеб сайта спрямо това което може да подтикне посетителите към действие и уеб сайта да не остане само рекламна брошура, а да реализира продажби за Вас и бизнеса Ви.

 

 

Съдържание

Заедно с Вас ще подготвим нужните материали, като снимки, текстове, графики и други, така че максимално точно и подканващо да презентира вашите продукти или усуги. Съдържанието при изработка на един уеб сайт играе ключова роля за неговата ефективност.

 

 

Структура

Вземайки подготвеното съдържание на уеб сайта, както и информацията от направения анализ на сайтове или онлайн магазини от бранша, както и съобразяване с последните тенденции в уеб дизайна, ще подготвим йерархичната структура на уеб сайта Ви, така че продуктите и услугите да са максимално добре разположени, достъпа до тях да се осъществи в рамките на 2 до 3 клика от началната страница.

 

 

Дизайн

Следващата стъпка е изработването на дизайн на уеб сайта или онлайн магазина. Той трябва да е съобразен с предходните точки - съдържание, тенденции, структура, но и с фирменната идентичност и цветовата гама на компанията ви. При създаването на дизайн на уеб сайт ние използваме последните стандарти и тенденции в дизайна и създаваме едни уникални и въздействащи визии, но в същото време ефективни и продаващи.

 

 

Мобилна версия

Разработения дизайн е напълно адаптивен и изглежда и функционира еднако добре на различни по размер мобилни телефони, таблети и монитори. Преди преминаване към програмната част екипът ни анализира и тества дизайна на различни устройства, така че да гарантираме добрия външен вид и функционалност.

 

 

Програмиране

Когато имаме готовност със съдържанието и дизайна е време да пристъпим към съществената част, а именно системата за контрол на съдържанието която ще изпозлваме. Екипът на BUSINESS.bg разработи успешно свои сообствени системи за изграждането на уеб сайт и онлайн магазин, които гарантират бързо и ефективно функциониране, както и лесен и интуитивен контрол на съдържанието. Разбира се екипат ни има задълбочени познания с CMS системи като Wordpres, Opencart, Magento и други. Изборът на система е изцяло на клиента.

 

 

Внедряване на съдържанието

След като сме готови с програмирането и внедряване на дизайна към платформата задвижваща уеб сайта или онлайн магазина, е ред на съдържанието, спазвайки предварително описаната структура на сайта се въвеждат всички категории, подстраници, страници описващи дейноста и контактни страници. Подбират се изображения и видеа, които да допълнят текстовете и да презентират успешно показаната информация.

 

 

QA и UX анализ

Във вече завършен вид преди да бъде публикуван уеб сайта подлежи на внимателен технологичен и дизайнерски анализ. Проверяват се всички бутони, графики, както на декстоп устройства, така и на мобилни. Прави се анализ на потребителското изживяване на сайта и се коригират всички констатирани забележки от програмиста и дизайнера.

 

 

SEO оптимизация

Разбира се един сайт сам по себе си не би могъл да бъде полезен ако не се класира в търсачките по релевантните му ключови думи. За да бъдем максимално ефективни екипът на BUSINESS.bg разработва стратегия за оптимизиране на уеб сайта или онлайн магазина, изпозлвайки всички последни тенденции в оптимизацията.

 

 

Онлайн реклама

В много сектори класирането на определени ключови думи в основните уеб търсачки е почти невъзможно, в такива случаи ние ще ви помогнем да развиете и реализирате успешна онлайн реклама в социалните мрежи, като Facebook, Instagram, както и в системата за реклама Google Ads.

Become a partner and win with BUSINESS.bg!

Find out our affiliate program for bonuses. Bring us a customer and get 10% on any completed website or online store.

Find out more

Портфолио

Разгледайте някои от последните ни изработени уеб сайтове или онлайн магазини

Уеб сайт: www.megamiclub.bg

Клиент: Night Club - Megami Club

See more

Уеб сайт: aplnanozdrave.com

Клиент: APL Go Crystal Dragees

See more

Уеб сайт: iddi.bg

Клиент: Online store IDDI

See more

Уеб сайт: goldenmolden.com

Клиент: Golden Molden Online store

See more

Уеб сайт: www.sushi-street.bg

Клиент: Sushi Restaurant - Sushi Street, Sofia

See more

Уеб сайт: www.stonehome.eu

Клиент: Stone Home Ltd

See more
Разгледай нашето портфолио
Референции

Какво казват клиентите за нас

Помолихме някои от клиентите ни да дадът обективна оценка за работата им с нас, ето какво казаха те:

Прочети всички

Наши клиенти са